13.8.2015

Paljon juttua pienestä reiästä

Niin minähän aloitin kesäkuussa kirjoittelemaan siitä kun rupesin venyttelemään reikää korvan lärpykkään. No ensimmäinen tavoitehan tulikin jo täytettyä eli korvaan on tullut 8mm reikä. Tämä korvaan viritelty kätevä kynätelinehhän on oikein komia. Tätä ihastuttavuutta puoltanee äiti muorini itkemät veriset kyyneleet, hän kun ei oikein ymmärrä miksi korviksen reikää tulee venyttää. Tarkemmin mietittynä ei sillä liene sen parempaa selitystä että miksi sitä pientä reikää ei tulisi venyttää. ô.o *mindblow*

Tämä 8mm projektihan luiskahti vikkelästi ja suht helposti. Lue: aina venytyksen jälkeen ulisin kuin pikkulapsi peiton alla: "AU! SATTUU!" Aina nukkuessa kun käänsi päätä tyynyllä: "AU! SATTUU!" Aina kun vaihdoin paitaa ja venytys tappi jäi paidan kaulukseen kiinni: "SATTUU!!!" Kun laittoi dataillessa kuulokkeet korville: "UAAAUUU! SATTUU!"
Nyt kun tavoiteltu mitta on saavutettu ja korvasta turvotus on laskenut voinen todeta, että projekti onnistui pikkukipuiluista ja hoppuiluista huolimatta melko kivasti. =^-^= Onkin helpompaa siirtyä projektini vaiheeseen "2" kun minulla on olemassa vertailupohja.

Ja nyt onkin sitten ryppyreikä-projektini toinen vaihe lähtenyt käyntiin. Eli olen alkanut venyttämään toista reikää aiemmin mainitun viereen. Tässä tavoitteenani on saada aikaan 6mm rakonen, vaikka nyt sitten pienelle pyyhekumille kun lyikkärillä jo oma teline on valmiina. Jo tässä alkumetreillä alan epäillä kakkosvaiheen onnistumista, koska reikä kun korvaan tuupattiin niin se taisi napsahtaa johonkin verisuoneen. Seuraus tästä on se että kun reikää venyttää niin se vuotaa kuin pistetty sika. ô.o Riskinähän on että suoni joutuu venytyksestä vähän tiukille, ja seurauksena lienee jonkinlainen kuolio tai ihonalainen verenpurkauma. Eli korvaan tulenee mustelma. No sitten mietin kuolevaisuutta smurffikorvan kanssa jos jossain vaiheessa tulee ajankohtaiseksi. Suuremmaksi huolenaiheeksi nousee tällä hetkellä se että venähtääkö uusi reikä liian lähelle vanhaa. ô.o Jäämme seuraamaan tilannetta, ja kaippa tässä pitäisi lähettää savumerkkejä paikallisen lävistysliikkeen tietäjälle vastauksen saamiseksi ennen kuin on liian myöhäistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti