12.6.2014

Mr. Frost, sinne ja takaisin.

Fabergén muna..On taas kulunut aikaa viime kirjoittelusta, ja onhan tässä ollut kaikenlaista kötinää ja hörhötystä mikä aikaa on kovasti varastanut. Taas me väkerretään muuttoa uuteen kämppään, kun VVO härskisti uhkailee yli korkealla vuokralla, ja vaihtoehtoina on joko maksaa tai tulla häädetyksi.. No maksetaan vuokraa, mutta toisessa asunnossa sitten jatkossa. Mutta onhan tässä ollut iloisempiakin asioita. Meinaan kun parhaillaan poden matkaväsymystä vaikka reissusta on jo palattu reilut 3 päivää sitten.

Muista aina lukea turvaohjeet


Iisakin kirkolla.


Käytiin siis Pietarinristeilyllä Miklan ja Miklan sukulaisten kanssa. Paremminkin kyseessä oli Miklan vaarin 75-vuotissynttärit risteilyn merkeissä. En ole saanut oikein tilaisuutta kuin kerran aiemmin tutustua Miklan vanhempiin, ja nythän olikin jo korkea aika rahdata minut koko suvun kanssa risteilylle pällisteltäväksi. Jännitti kyllä vähän, mutta nopskaan tulikin jo selväksi että leppoista ja nauravaista sakkiahan nämä Miklan sukulaiset sitten lopuiltaan olivat.


MiliisiReissuun lähdettiin siis lauantai aamuna junalla Lahdesta Helsinkiin, ja sieltä laivalla kohti Pietaria. Sunnuntaina Deluxe-aamiaisen jälkeen käytiin kiertoajelulla katselemassa Pietarin nähtävyyksiä, ja poikettiimpa myös tutkimassa Herra Fabergénin munia Shuvalovin palatsissa.. siis niitä pääsiäismunia... Nnnno, sitten kun munat oli tutkittu niin suunnattiinkin paikallisella vauhdikkaalla taksilla takaisin laivalle, ja olikin jo aika suunnata laivan nokka kohti koto Suomea.

Puatti

Reissu oli sen verran raskas ettei laivalla tullut pahemmin hummailtua, vaan kaikki ylimääräinen aika meni lähinnä nukkumiseen tai syömiseen.
Tästä huolimatta matka oli aivan mahtava kaikkine nähtävyyksineen, ja olenkin todella iloinen ja kiitollinen tästä reissusta jota tuskin olisi tullut muutoin tehtyä. =^-^=

Ja nyt on aika hipsiä takaisin pakkaamaan kamoja, koska huomenna saadaan uuden valtakunnan avaimet hyppysiin ja muutto saa taas alkaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti