21.5.2014

Alternative miittiä odotellessa.

Woop woop!

"Alternative Blogs Finland"-miitti ja lauantai lähestyy raivokkaalla tahdilla. Ihmiset jo miettii mitä laittaa päälle ja millaista säätä on tarjolla Kaisaniemen puistossa tänä vuonna. Itselläni suurin pelko persauksissa on se että FB:n kautta osallistuneista taidan olla ainoa äijä.. Kääk.. Pelottaa ihan perkeleesti miten minun käy. Nokitaanki minut hengiltä? Vai jätetäänkö tyhmyyttäni ulkopuolelle?
(@.@ ARGH! Huomaan että pahennan tilannetta entisestään mitä pidemmälle kirjoitan.)

Mutta vakavasti.. (siis tosi vakavalla naamalla) Odottelen innolla miittinkiä, ja muiden Alttien tapaamista. En ole vastaaviin osallistunutkaan aiemmin eli uusi kokemus taas kerran ihmeteltäväksi. Aion varata mukaan kameran ikuistaakseni tapahtumaa ja miksei voisi räpsiä kameraa pelkäämättömillekkin uusia kuvia blogia koristamaan. ^^

Shoppailu listalle olen valinnut uuden hanskan löytämisen. Vanha kunnon sormikkaani on jo revennyt useasta kohtaa ja haiseekin siltä että siitä voi sanoa että se on "elänyt".. Ehkä se olisi jo aika ns. lopettaa ja päästää viimeiseen lepoon, ennen kuin se alkaa elostelemaan yhtään enempää.

Hansikas tuo mieleeni vanhat kunnon ajat jolloin olin nuorempi, komeampi, hoikempi, suositumpi, ja ja ja..
..ja lähinnä ajat jolloin harrastin Judoa aktiivisesti, ja sen harjoitteluasun jota ei tietenkään voinut koskaan pestä.. kun ei ehtinyt, ja siitä haisevasta rievusta oli vain hyötyä silloin kun joutui kanssakilpailijan kanssa painimaan. ^^ Varmasti kirveli kaverin silmiä..

Mutta... Tästä asusta oli jo olemassa kauhuskenaario että se ryömii kaapista ulos yön pimeinä tunteina, raahaa itsensä sänkyyn jossa nukun, ja herään siihen kun se yrittää kuristaa minut vain siitä syystä etten pidä siitä parempaa huolta. Saman kaltainen  kauhuskenaario on alkanut myös kummittelemaan tämän vanhan, kuvassakin näkyvän, hansikkaan kohdalla. (Tuo lähinnä mieleen Addams Familyn ympäriinsä juoksentelevan käden "Thing".) Tässä tapauksessa hanskaraasu varmaan mönkisi yöllä korvani juureen ja kuiskaisi vapisevalla äänellä: "...äiti... tapa minut..."

Tämän kaiken hapatuksen Mikla referoisi sanomalla: "Tuo hanska on oksettava, heitä se roskiin..."
Ja minähän käyn sen sieltä roskiksestakin kaivamassa talteen kaikkien muiden nukkuessa, ja pidän hansikasta niin kauan kunnes se syöpyy osaksi minua, löydän paremman, tai se lahoaa ja putoaa itsestään pois. Jo aiemmin Mikla yritti tarjota minulle hansikkaan paria vasempaan käteen korvikkeeksi, mutta eihän se minun käteen mahtunut. Kun kiskaisin hanskan räpylään niin tulos oli että se repesi kappaleiksi... Eli lyhyesti virsi kaunis: "Uusi hanska räpylään olisi saatava." ^^

Mutta miittiä ja shoppailua odotellen! See you all soon! ^^

8 kommenttia:

 1. XD hyvät skenaariot :'D haahhah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on vakavia tosi skenaarioita joita sietää oikeasti pelätä. ^^

   Poista
 2. Ei miitissä mitään pahaa tapahdu :D on niin kivaa että niin moni tulee paikalle ettei sukupuolella ole mitään väliä!

  VastaaPoista
 3. ois ollu nii kiva iteki päästä mutta perkl VR ja riistohinnat ni eipä tulla D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, :( Olis ollu niin mahtavaa nähdä livenä. ^^ Toinen kerta sitten. Kannattaa alkaa säästämään jo. ^^

   Poista
 4. Itsekin jännittelen miittiä ihan törkeänä! Ihan sellainen olo, että onnistun jotenkin kummasti antamaan itsestäni ihan idiootin kuvan. :D No, toivottavasti en kumminkaan!

  Eikä me sua nokita hengiltä, hyvin se menee! Ihan kiva vain, että on yksi mieskin matkassa! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengissähän sieltä selvittiin. Oli mahtava nähdä kasvotusten vaikka ei vielä tälläkertaa päästy vaihtamaan sanaa. ^^

   Poista