9.3.2014

Jaksotettua elämää.

Woop oop,

Hei te kaikki karvapallot siellä bittiavaruuden syövereissä jotka vielä muistatte minut. Olen laiminlyönyt teitä jo tammikuusta lähtien.. on ollut kouluhommaa ja harjoittelu asiaa. Huuh, välillä on pitänyt vähän kiirusta ja välillä taas olen vain tyytynyt levyttämään sohvanpohjalla puolikuolleena. ^^

Tosiaan koulussa viimeisin jakso on ollut ns. työssäoppimista. Graafisenalan harjoittelupaikat ovat olleet kiven alla, tai sitten vain naamani ei ole työnantajia miellyttänyt tarpeeksi, joten päädyin suorittamaan jakson ns. "omina projekteina" kotona. No mikäs siinä kun tällainen mahdollisuus on niin siitähän tulee ottaa kaikki irti. Aluksi tällainen systeemi tuntui lähinnä ylimääräiseltä lomalta noin niinQ ajatuksen tasolla, sitä se ei kuitenkaan ole ollut. Sain asiakkaita suhteillani niin Suomesta kuin myös ulkomailta. Hommia on riittänyt ja parhaimmillaan olenkin tehnyt 18 tuntisia työpäiviä, joten jakson loppuun näyttäisi olevan tulossa mukava 2vko ylityövapaa. Heh.


Uskon kuitenkin että näin vapaan 2kk itsenäisen työskentelyn jälkeen kouluun paluu tulee olemaan todella masentava. Koulusysteemi kun tuntuu olevan todella jäykkää. En juurikaan ole päässyt koulussani toteuttamaan itseäni tai taitojani ja kaikki aika on tuhlattu vain duuneihin joilla on tarkoitus miellyttää jotain opettajaa. Näistä duuneista kun tulee rekisteriin vain merkintä S = suoritettu, niin ei ole mitään motivaatiota alkaa skarppaamaan jonkin yhdentekevän humpuukiduunin kanssa. Hah, mutta tällaisen systeemin kanssa meidän tulee vain pärjätä ja tuhlata aikaamme saadaksemme paperi todisteeksi "tuhlatusta" ajasta. Plerk.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti