23.12.2013

Mikäs päivä se huomenna on?

Plerk,

Koko alkanut "loma" on mennyt istuen päätteellä. Onnettomilla webdesignerin taidoillani olen koittanut saada portfolion ENSIMMÄISTÄ sivua valmiiksi... Voin todeta että ei ole paljoa projekti edennyt vaikka työ tunteja mokomaan sivuun on jo tussattu kolmen pofon verran. Suurin ongelma on ollut se että yhden ongelman ratkettua ilmaantuu toinen ratkaistavaksi. Haha, no kaippa se vain on tutkittava että jokupäivä osaisi jotain saada valmiiksikin. ^^

Mutta mutta, vihdoin sain kuitenkin revittyä itseni ylös koneen äärestä siirtyäkseni pisteestä A --> G pisteeseen, eli Miklan kämpille ô.o ...datailemaan, sekä tarkistamaan että herra Namilla ja herra Tinillä on ruokaa ja juomaa riittävästi, sekä että heidän badezimmerinsä on jouluisen puhtoinen ja ruusuvedellä kiillotettu.

Tällainen pikku tauko pofoilusta tekee minulle pelkkää hyvää, saan kasattua ajatuksia ja rentoutua tuhlaamalla aikaani johonkin turhanpäiväisempään... mmm.. kuten esim... öööp... NO VAIKKA Hygieniaan! Hooh, olipa vaikea keksiä jotain pofoa turhempaa asiaa. Hah.

En ole katsonut itseäni peilistä sitten viimeisimmän koulupäivän jälkeen, ja näky oli... mmm ...erilainen mihin olen tottunut:
Mustat silmänaluset, liian vähästä nukkumisesta ja kahvin litkimisestä. Parran sänkikin oli virahtanut sentillä sitten viimenäkemästä. Henkeäni en uskaltanut edes haistella koska pelkkä verkkokalvoille piirtyvä kuvatus oli jo melkolailla.. mmm.. "jyrkkä".


No mutta jospa tänään ottaisinkin rentouttavan kylvyn ja sen jälkeen sekoitan Miklan Simsien sosiaalisen elämän ylösalaisin, ja rakennan jonkinlaisen massiivisen luxus rinnetalokompleksin. Hahaa >:3

Ajatuksissa pyörii massiivinen mutta kompakti super moderni 3 tasoinen kokonaisuus, panorama parvekkeineen, lasitettuine uima-allas seinineen, sekä talon alle rakennettuine parkkitiloineen.
Hooo, tästä tulee niin kivaa, ja Mikla tulee taas kerran näyttämään minulle vihreätä naamaa ennen kuin häätää hahmoni ökykartanosta ja sijoittaa oman kommuuninsa sinne asustamaan. No eihän se haittaa kun Mikla tykkää enemmän pelata, kun taas itse saan kiksini suunnittelusta ja rakentamisesta. ^^


HOPS! Mutta huomennahan on jo joulu. ô.o Miten tämä aika menee näin nopskaan.. Huomenna on kaupat auki puoleen päivään ja ylihuomenna puolesta päivästä eteenpäin. On hassua seurata kun ihmiset hampstraa hulluna ruokaa kaupoista peläten nälkäkuoleman yllättävän sinä aikana kun kauppa on kiinni kokonaisen 24 tuntia. ô.o Ja normaalina viikkonakaan nämä samat ihmiset eivät käy kuin korkeintaan 2 kertaa ostoksilla. Hahah. ^^Älkää ihmiset stressatko, vaan pysähtykää nauttimaan pelkästä olemisesta. Minä lähden nauttimaan vaahtokylvystä ankkaradion kanssa.

Hyvää ja rauhallista joulua toitotellen.

"If you are been naughty this year, it is possible ghost of Alice Cooper is coming whack your ass to red tomorrow" ~Petri~


1 kommentti:

  1. Pesen sut juuriharjalla kunhan pääsen takaisin kotio : D Ps. Smeksy kylpykuva, älä sekota mun simssiä!

    VastaaPoista