3.12.2013

Klipsukorut

Olen maininnut aiemmin että minulle on niin kovin ominaista kokeilla kaikenlaisia asioita. Viimeisimpiä ajatuspierujani, bloggailun lisäksi, ovat olleet myös ns. klipsukorut. Ajatuksen kokeiluilleni sain äidiltäni joka myös tykkää kokeilla kaikenlaisia eri asioita rautalanganvääntelyasioista tiffanihommiin.

Yleensähän näitä klipsuasioita väkerrellään virkkaamalla klipsukoita narunpätkäsykkyrän sisään. Minun pulleroisilla nakkisormilla kun ei mitään puikkoja pyöritellä, paitsi syömäpuikkoja, niin päätin kokeilla korujen tekoa klipsukoista pujottelemalla niitä kiinni toisiinsa 3mm samettinarua tai kumirämpsynarua käyttäen.

Totesin että klipsu korujen tekeminen oli todella helppoa ja hauskaa pikku puuhastelua. Laitankin tähän  löpötykseen vähän ohjeistusta miten näitä klipsukoita saa kivasti näprättyö monikäyttöiseksi pötkyläksi jota voi käyttää vaikka ranne koruna, vyönä tai vaikka henksselinä jos niin lystää. Periaatteessa näiden kanssa on vain mielikuvitus rajana.Vieressä karkea ohje miten klipsut saa kivaksi letkaksi. Ja eikun näpertelemään. ^^

Yhteen rannekoruun tarvitset:

2x13 klipsua ja balttiarallaa 27cm kumirenksunarua.

(Hah, harvinaisen selkeät ohjeet. ^^ Sorry en juuri tähän hätään muista tarkkaa renksun mittaa, mutta kokeilemallahan sekin selviää.)
Klipsumestarin cybervinkki:

"Ennen klipsuttimien sitomista taivuttele klipsukoiden terävät reunat pyöreiksi välttyäksesi pahimmilta vammoilta. ^^"


(Huom! Vinkkikuva on taidokkaasti lavastettu ja Miklaa ei ole vahingoitettu kuvaa otettaessa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti